Thursday, June 21, 2012

# Kawan Baik Versus Kawan Biasa



Salam Jumaat Reader.

Tajuk kita pada harini simple, korang ada "KAWAN BAIK" tak?

Tgk pic dibawah :


Korang ada kawan mcm ni? kalau ada, itulah kawan baik korang. haha ^^

Mungkin pic ini lebih kepada lelaki, kalau perempuan tatau la cmane.

Nak cari kawan senang, tp nak cari kawan time susah, hah. Masa tulah korang akan tau siapa kawan siapa lawan. 

Kesimpulan : Berbaiklah pada smua orang and jgn buat musuh :)





23 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hahaha..lucu..!pempuan pn macam nie jgk..!sy la klau yg jahat mcm tue nga kwan baik sy...!

    ReplyDelete
  3. hehehe , tu laa . kawan baik mesti kita selambe badak jee

    betul2 , pmpuan pun cam tu jee ~

    ReplyDelete
  4. hahahaha..baik ade kawan je dari ade kawan baik..

    ReplyDelete
  5. misZ eYe-zUe: kan? kita lbh selesa dgn kawan mcm tu :)

    putryteya: pmpn pown same eh? haha orite la tuh! :)

    ~LoVE PiNk~: maksud u??

    Syamimi: thx u :)

    ReplyDelete
  6. wahh, baru betul-betul faham maksud sebenar kawan baik. hahaha

    ReplyDelete
  7. haha kelakar la der..tapi mmg btoi pn..lg kwn baik lg mcm2 nk sabotaj..haha awesome apee kan..kalo kwn biase2 tak berani nk buat perangai tahap vavi gila

    ReplyDelete
  8. Betul tue! Kalau cakap dengan kawan baik, memang kasar sikit. Barulah mesra. Cakap sopan-sopan, macam geli pulak. Hahaha! :D

    ReplyDelete
  9. hahahaha...ada gak yg sama...ada gak yg tak... =D

    ReplyDelete
  10. Betul betul betul. Dalam byk2 kawan ee rasa ada sorang je yg betul2 kawan. Yg lain cam hampeh!

    ReplyDelete
  11. kawan baiklah yang mewarnai hidup kita. MERIAH KOT..=D

    ReplyDelete
  12. HEHEHE. Jangan risau, Ety dengan kengkawan pun macam ni. Hahaha. Mmg pada pandangan certain org mungkin nampak kasar, tpi hanya kita dan teman rapat je yg mengerti :D

    ReplyDelete
  13. haha..lucu gmbr ni...;) btul..kwn time susah mmg pyah nk jmpa..tp kwn giler2 camtu sbijik mcm kwn sy...hihi..tp pmpuan ni bila kwin masa nk jmpa tu terhad...ouh! rindunya kwn sy! huhu

    ReplyDelete
  14. haha.. kengkawan aku memang rmai stok mintak kaki... rase nak penerajang je... tp okei what... best dapat kengkawan cenggitu...

    ReplyDelete
  15. haha, kalao sy ad kawan mcm tuh, mampus! haha

    ReplyDelete
  16. Salam ijat :)

    aaa..kita ngn kawan kita sopan santun..eceh (-_-) hak3.

    Yg kita tau, ahli keluarga adalah kawan paling bagus time susah.heh3.

    Skrg, susah nak mencari kualiti pada seseorang yg digelar.. tapi, kita ad ketemu seorang..memg takda hrpn lain lah, slain menghrpkn persahabatan kitaorg ni kekal slama2nya..insyaAllah..

    ReplyDelete
  17. kwn baik ssh carik.kalau baik pun jns ska ambil kesempatan buat ape kan..hati2.biar family jd kwn terpling baik lg bgus hihi..

    ReplyDelete
  18. dgn kawan baik leh lawak2 kasar

    besttt

    ReplyDelete
  19. hargai la kawan anda!!

    *tetbe kan

    ReplyDelete