Saturday, November 3, 2012

# Another journey BFSU


Setelah sekian lama x update. 
Adeh payah bebenau nk online kat China ni mcm2 dorang block.
Dah minggu ke-3 aku belajar kat sini, so far ok lah ^^
Ni antara pic aku masa baru sampai.

Beijing Foreign Study University
Im the red one.

Bilik Golek2.
 


 Ruang Tamu.


 Dapur.


 View luar Appartment


..... Ntah ape nama tmpt ni.. haha


 Kasut kena tebal. Sejuk gler kaki aku.


RMB Yuan.


 Buku2 Panduan China.


 Abaikan rambut. haha

So sementara  ni sampai sini jela. Bnyk lg nk update ni sbnrnya. Tp internet mmg siput slow gler kat sini. 
Wassalam :)

14 comments:

  1. woah bestnya.. teringin nk ke sana

    ReplyDelete
  2. study sana ke? wahhh jumpa awek cina la pas ni hahha

    ReplyDelete
  3. jat besttnyeeeee ak nk mai tguu ahahaha

    ReplyDelete
  4. ala kesian..nak amik broadband sya ni..laju taw :P

    ReplyDelete
  5. apartment yang cantik!!

    watpe kat sane??

    ReplyDelete
  6. best nya kau ijat aben pi sana. ko ade beli ape2 utk aku tak? ekekek

    ReplyDelete
  7. beli ole2 untuk eika sekali :p haha

    ReplyDelete
  8. wow bestnye jauh belaja..belaja rerajin ye kalau malas babap nanti..haha

    ReplyDelete
  9. best nya gi Beijing :D sila belajar betul2..:D gudluck..

    ReplyDelete
  10. Ijat..ko study sana? bestnya!!!!

    Nanti, ada peluang, update ya kabar dari sana! ^_^

    ReplyDelete