Sunday, July 8, 2012

# Anak2 Ku Gangster


" Anak-Anak Ku Gangster "

Dipawagam : 20 April 2020
Director : Ijat Aben
Pelakon : Anak Ijat Aben


Hoho ntah kenapa aku terasa gambo ni mcm smart plak.

Nanti aku nak ade sorang anak "comel" mcm ni lah ^^


29 comments:

  1. ceeeyyt , kesian beliau ! haha

    ReplyDelete
  2. anak2 aku gangster.. tapi muke die comel lah pulak...

    ReplyDelete
  3. fuyoo... comelnyee comelnye ..nampak cam tatu je tuk . ehheh

    ReplyDelete
  4. acik: nape kesian? dia suka kot. haha :p

    korn: taau xpe. dlm ada taman tu. haha

    putry: haha water colour je tuu :P

    ReplyDelete
  5. semua tajuk nak ade "gengster" tu.. janda2 ku genster, bini2 ku gengster.. hikhik.. btw, memang comey budak tu

    ReplyDelete
  6. gangster budak kecik ni, tapi muka cute. Acano ni? Haha

    ReplyDelete
  7. Tahun 2020 keluar? Waktu tu umur ika 24 y/o. Konfirm ika tengok! *wink wink* :>

    ReplyDelete
  8. amboii ! takpe . kite lg gangster :)

    ReplyDelete
  9. lady: anak i tuh :P

    fatihah: hah tgk bapak la :p

    ikaa: wajib tgk!! hehe

    nadzirah: aish, bdk ni taiko kot :)

    ReplyDelete
  10. heyyy. kenapa comel sgt niii ? :D

    ReplyDelete
  11. budak kecik ni xsesuai jd gangster sbb comel sgt... hihii

    ReplyDelete
  12. Salam ijat..

    Sah2 bapaknya, mr ijat jadi 'mangsa pertama' kegangsteran anaknya,hahahaha.

    #comel budaknye >_< anak sapo la ko kutip ni ijat,hahahah

    ReplyDelete
  13. whoa!!! ganas gile la gaya kau ni budakk! muka tetap cOmell la.
    taiko kau!!hahaha

    ReplyDelete
  14. aisey, nti ada ank jgn design tattoo cmtu ok, hukk...

    ReplyDelete
  15. gangster nyeeeee....comel..rasa macam nak cubit2 hahahah

    ReplyDelete
  16. anakku ganster yang comel. hahaha :DD

    ReplyDelete
  17. comel tp gengster tu yg x thn tu haha

    ReplyDelete
  18. sbb dia mcm shomel sngt aku xnmpk sngt kegngsteranya..wakaka

    ReplyDelete
  19. anak-anak ku comel..hahaha..lmbt lgi la nk ada ank,blja pun tk hbs g..hee..singgh sini..:)

    ReplyDelete
  20. as salam..
    hamboi..kejamnye dok edit cenggitu =P tp budak tu tetap comel

    ReplyDelete