Friday, November 16, 2012

# Coming Soon.


Assalamualaikum & Salam 1 Beijing ^^

Harini, genap 1 bulan 2 hari aku kat China. So far mcm2 da aku belajar pasal negara ni.
Oklah semuanya, kecuali makanan kat cina ni. Perut aku x berapa nk suka sgt makanan cina. haha

Apa yg "Coming soon" ?

Hehe act. Semua orang tau Cina ni lubuk business kan. Yeah aku ade jalan2 cari makan :)
Memang best barang2 kat sini. TAPI ! x semuanya barang cina ok.. Kesimpulannya, kena lah pandai cari sendri.. and aku dah pun survey barang2.. 

Tiba2, terlintas kat kepala. Apa kata aku buat SIMPLE MARKET.
hahah tp aku bukan jual sebarangan. Aku cari yg terbaik and aku rasa itu yg terbaik. 

Mungkin aku rasa barang ni elok, tp kat mata korang benda ni biasa. Biasalah tu minat masing2.
Konsep barang yg akan aku jual, CUTE COOL UNIQUE.

Contoh | wallet  |  Aku ade terjumpe wallet ni kat Malaysia, tp harga dia perggghh.
Yeah harga aku lbh best :) nantikan jela. hehe











Ada mcm2 corak lg wallet, and patung plak, jgn cite ah. mmg melambak. haha tp aku paling suka yg ni ^^


Jadi, SIMPLE MARKET dalam pembikinan la. Baru 40% siap. Aku bukan jual wallet je, mcm2 lg nnti aku update ok. So kalau korang ade nk bg idea or nk order apa2 barang, boleh la roger aku through blog ni atau fb aku k. tq

Coming soooooonnnnn...

18 comments:

  1. cantik design wallet2 tu..
    tp sy lebih tertarik dengan patung sin chan tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. wahhh.. macam menarik.. tak sabaq nak tunggu simple market siap 100%.. :)

    ReplyDelete
  3. pergh. terbaik r bro...., patong sinchan pakai baju tu menarik.. wape satu heheh

    ReplyDelete
  4. wahhh smart...haa buat katun smarties plakk

    ReplyDelete
  5. perghh berbkat.......boleh buat duit lor.heheehe
    nak keje tempat aku boleh je..lelaki lg la boss nak

    ReplyDelete
  6. wah ijat nak berbusiness.. nak jdi partner boleh hihi

    ReplyDelete
  7. wahh...msti best shopping kat china kan..murah2 gitu..tp nk makan la yg susah nye..

    ReplyDelete
  8. wallet tu nak!! *belanja..hahaha

    ReplyDelete
  9. serious cantekk..weh alang2 kat china post mamat cina satu okeh? hehe

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Lama ak tak singgah sini..skrg dah advance, berbisnes ^_^ bagus2,hehehe.

    Nanti dah siap simple market tu ijat, tell me? Aku tertarik dgn wallet, tapi, ko ada tak yg jenis empat segi punya.. ni yg jenis pnjg2 kan yg ko display ni.

    ReplyDelete
  11. pandai buat duit ye..mcm tu la org muda..

    ReplyDelete
  12. waahhh.. comellll gilerr wallet tu.. ;)

    ReplyDelete
  13. Peh, serious cool. Eh, kau handsome. #PujianIkhlas. Comel kau. Nak2 Sin Chan tu. :)

    ReplyDelete
  14. wei..aku minat + suke giler dengan yang ada chop plain white T's..and lagu blog ko ni memang feveret aku!!

    ReplyDelete