Tuesday, July 16, 2013

Kucing Oh Kucing ~


Salam Ramadhan Semua.

你们好

Yok cite psl kucing sebab aku suka kucing. haha

1st of all, aku nk tunjuk kucing aku. Dia ni kiranya generasi kedua. 
Dia ni le yg da beranak pinak n mngakibatkan rumah aku sentiase ade kucing.
dia ni la puncanya.

Ok abaikan muka aku ngan misai aku =.=
ni zaman muda mudi time skolah dlu. hahaha


Kucing aku ni kacuk Maine Coon + Persian.
Ni plak anak2nye. Ok skali lg abaikan muka aku. Tgk kucing je.



Banyak lagi actually. tp kemalasan melande nk upload.

Ok persoalannya di sini, kenapa aku cite psl kucing?
coz aku nk kacuk2kan lg kucing haku! haha
emm sape2 yang ade kucing2 best tu bleh la roger2 ye.
kita tontong la :p haha

Bapak segala kucing aku. Sape x kenal kucing jenis ni, tgk pic kiri bawah.
kucing jenis ni mcm musang skit. Telinga naik n bulu tebal and saiz dia besar. Yg kanan plak emaknye, persian. 

 

Tapi aku paling nak yang nih! sape ada serius baik roger aku. 
mmg baik punya kucing. 
mmg nk kacukkan dengan kucing ni.

Munckin Cat.




Pehhh dpt kacukkan ngan kucing ni, mmg jadi superman la kucing aku. haha
xdelah nk baka mcm ni sumpah comel gler..

So sesape ade, leh la komen ye ^^
Atau ade cadangan nk kacuk kucing lain ke, komen dialu alukan :)


13 comments:

  1. ijat kucing sya flat face.. jom kita bebesan hihi

    http://akupencintahlovate.blogspot.com/2013/01/si-dompot-and-si-manje.html

    ReplyDelete
  2. comel lah kucing ko...but bad new...kucing aku betina...wAKaaaa :p

    ReplyDelete
  3. comel gylax kucing . i pon baru je beli kucing parsi . maine coon coming soon . kat rumah ada 11 ekor kucing dah . 9 ekor DLH + DSH . 2 ekor persian . jemput la singgah .

    http://ciklulusahaje.blogspot.com/2013/07/new-family-members-shiro-shibie.html

    ReplyDelete
  4. waaaaa comelll nye......

    best nye kalau dpt..

    balik2 keje gomol2 kucing.....

    aishhhhh

    ReplyDelete
  5. tak berani sangat pegang kucing :(

    ReplyDelete
  6. Aku pun minat nk kacuk persian aku ngan munckin.mesti comel giler

    ReplyDelete
  7. kucing dekat rumah nie kucing biasa aje..
    Kucing yg kembang macam parsi bapak sedara bawak balik johor, uwaaaa.!! Dah gemokk gilee dia sekarangg..
    Rindu pulak dekat dia..
    Bak maaaiii kucing 1.. ahaha

    ReplyDelete
  8. comeynyer kucen... jom tengok kucen saya lak

    ReplyDelete
  9. nak kacuk kan Tony saya dgn kucen awak tak? Hehehehe

    ReplyDelete
  10. Omigosh, those kitties - SOOO cute! *___*

    Would you like to follow each other on GFC/Bloglovin? Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    ReplyDelete
  11. huuu, comelnya kucing. ada ati nak bela tp tkut dia beraks

    ReplyDelete
  12. mahal tak? kalo ikut pasaran mahal la haha tapi flat face ni sya bela dari baby bos abg sya bagi hihi

    ReplyDelete