Tuesday, January 28, 2014

Korean Plastic Surgery.

  
 Tahu x ape benda dalam balang ni? Cube tgk sblom scroll bawah.

 
 .
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Its human JAW  BONES !! 
atau dlm bahasa melayu, TULANG RAHANG MANUSIA !!  haha
Gila kan.  tp tulah yg berlaku kat korea. 
dah terlampau bnyk sgt orng buat plastic surgery. 

Dianggarkan lebih 1000 lebih orng yg dtg kat klinik ni setiap bulan
buat pembedahan. Klinik ni berada di Gangnam District Of Seoul.
dan klinik ni mmg famous di Korea. xpelik la kalau
smpai 2 balang rahang leh kumpul. 

Korea mmg terkenal dngn pembedahan dagu dorang.
Dikatakan hadiah harijadi umur 16 tahun  dorang, 
parents dorang hadiahkan buat pembedahan. WTF?!
dunia2.. 

xpelik la kalau awek2 korea cun2.
bwah ni contoh before n after surgery. 



6 comments:

  1. tsk tsk mereka ni tak bersyukur dengan apa yg ada.

    ReplyDelete
  2. err.. #keluardariKPOP

    Rahang tu tak bley recycle ke???...ahaaha

    ReplyDelete
  3. eeiiii seramnye..

    diorang xrisau side effects ke?

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. Yuuuckkksss.. Thats why I never look up on Korean girls because we all know the truth. Lol..

    Dan sebenarnya saya ingat tu hidung -.- Because MJ had a collection of noses, and he put them on based on his mood -_-''

    ReplyDelete
  6. nowonder mereka sngt cantik. n ramai nak jadi macam mereka

    ReplyDelete