Thursday, November 13, 2014

Chengdu Panda | Very cute panda from China.





PANDA

Antara salah satu daya tarikan yg ada di China.
Chengdu, Sichuan, China.

Haritu University kitorng mmg ade buat lawatan ke Sichuan,
tmpt wajib gi mmg Zoo Panda.
atau nama spesific tmpt tu,
Chengdu Research Base Of Giant Panda Breeding


Kat sini dorang bela and biak panda.
Serius comel nokharom. hahahaha

Tapi masa kitorng dtg, smua tido.
Pemalas punya panda, sbaik la korang comel.


Tapi main point kat sini bukan nk cite tu, korang tgk video nih.
Pehhh kalaulah boleh bela sekor kat rumah, mmg best lah oi...
boleh main2, dah la gebu gemok montel haha


2 comments:

  1. asli lucu bangeeeet tuh pandaaa :D

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete