Tuesday, May 29, 2012

| Instax Mini #4 [Pemalas Punya Bapak] |


Cuba korang tgk pic kat bawah ni


Adoi.. ade ke patut dia hempap anak dia ngan barang2 tu..
apelah salahnya gi amik troli.. 

ni aku rasa  ble aku tgk pic tu ^^


Mean, u're the man yg patut  dpt title "APE PUNYA BAPAK LA KAU NI"

(^^)


30 comments:

  1. ekeke . klo jmpe dpan2 bapak cam nie . ain ambekk anak dea bwak lari !! sewel tol .

    ReplyDelete
  2. Ya ampun......
    Cmni pun ade....

    P/s kepada En. Bakal Suami saya nanti.....(Macamlah dia baca kannnnn =P)

    U BUAT ANAK I MACAM NI..... SIAP U...
    Hahhahhahaha.....

    ReplyDelete
  3. amboiiii....ayah terbaik di dunia ni... ish3x....campak ke laut baru tau...

    ReplyDelete
  4. Ain: tau xpe. pastu i bwk lari u plak bleh? haha

    ayue: penampau je if husband u buat mcm ni. haha

    aynie: wah caring la aynie ni :)

    ReplyDelete
  5. mmg caringgg....baru tau la tu hahaha...=P

    ReplyDelete
  6. wakka . tade kne mngene taw . sy curik anak dea , bkan anak awak ! :P

    ReplyDelete
  7. wakka . tade kne mngene taw . sy curik anak dea , bkan anak awak ! :P

    ReplyDelete
  8. gambar ni ko ambil sendiri ker?

    ReplyDelete
  9. gambar ni ko ambil sendiri ker?

    ReplyDelete
  10. HAHA , nanti dah jadi bapak , jangan buat macam tu lak yaa :P

    ReplyDelete
  11. nnt bila dh jadi ayah ,
    jgn buat anak cenggine ye ..

    ReplyDelete
  12. ahahhahahahah..... leklek...... =)

    ReplyDelete
  13. Aynie: aah baruuu nmpk :p

    mawardi: xla. aku terjumpe ade article ni. saje nk post..

    StuntWomanWho: tidak akan sesekali :)

    Cik EylaDiLLa: betoooiii ! :)

    cik yatt: aah terhempap.

    syahirah: baekkk bosss :)

    aimi: yup yup :)

    ReplyDelete
  14. Adoi! laguni punya bapak pon ada ka.. huhu

    ReplyDelete
  15. Salam ijat ^^

    Ce ijat buat betul2 muka angry tu..mesti lana loikee bnyk kali,ahahaha.

    Hurmm..dia taktau troli tu cmna rupanya kot,hak? hua3. last2 guna 'troli' anak T___T

    ReplyDelete
  16. Sally: yup :(

    Zwan: adaaaa nii :)

    Tinta: hahatu pown copy je u. kesian anak dia kan?

    ReplyDelete
  17. amboi...the man, bapak mithali abesss..kehkeh

    ReplyDelete
  18. Saddlone: mithali teramat sgt! haha

    ReplyDelete
  19. penyek da budak kecik tu..ish3..

    ReplyDelete
  20. gambar edit ja ka ni atau the real.kesian kena timbun kan

    ReplyDelete
  21. cik ika: kesian kan? :(

    etuza: real la. tp amik kat website lain la.. saje share :)

    ReplyDelete
  22. luqman: aah. tp kesian la kan :1

    ReplyDelete
  23. OH MAII ! kesian gila anak dia. haha. selalu letak anak dalam troli. yang ni terbalik. haha :D

    ReplyDelete
  24. hahahaha tau xpe :) dun try this at shopping complex tau

    ReplyDelete