Monday, February 11, 2013

Sape Setuju ?


Salam 1 Malaysia ^^
Sory lama x update, and update kalini pown simple je. hehe
aku cuma nak berkongsi pengalaman ni, sape yg setuju, sila la like yea :p
haha and sape yg x setuju, sila la komen dibawah yea ^^


16 comments:

  1. hahaha...aku panggil semua ni berat sebelah...tak fair lah kalau macam ni..mohon kalau perempuan cam tu bagi tazkirah sikit...

    #aku suka datang sini pasal lagu ko best..dan aku dengki melihat header kau yang superb smart and cool...

    ReplyDelete
  2. erkk no komen. kalau pihak aku, situasi kat atas tu trbalik. aku yg akan mengalah.

    :)

    ReplyDelete
  3. dua-dua sama je... hahaah.. Lamanya tak update.. :)

    ReplyDelete
  4. cik kaki ketawe: mekasih yaw slalu dtg :) hee simple itu mudah kan? :D

    misz: hah mcm tu kau bagus! haha x rmai pmpn mcm tu :)

    azwar: tula, bz kononnye :p haha x sama! pmpn lbh :p

    ReplyDelete
  5. Bila lelaki, turutkan je kemahuan perempuan tpi perempuan macam2 alasan yg dia bagi.. so, SETUJU!

    ReplyDelete
  6. owhh dont know laa sbab tak pernah mengalami situasi sbegitu. tp klau drama melayu memang camtulahh gamaknya. hahaha

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. sya tak kesah pasgn sya nak berkwan dengan siapa pun..so, dia pun kna tak kesah juga sya nak berkawan dengan sape pun hahaha

    ReplyDelete
  10. Memanglah. Lelaki dengan perempuan kan berbeza sebab tu jawapan mereka tak sama..:D

    ReplyDelete
  11. ad btul skit..hahaha..hye.. ! :P

    ReplyDelete